Laurdag 4. mai arrangerer Kvitabui årets første restaurantkveld! Me gjentar suksessen frå i fjor og har med oss Knut Munthe Olsen på kjøkkenet.
Omakase betyr «kokken bestemmer» og denne kvelden vert menyen komponert av kokken med bruk av lokalt råstoff.
MENY
Villkveite med sellerirot, eple og dill
Sjøkreps med reddik, fennikel og ramslauk
Laks med blomkål og estragon
Torsk med erter, soya og smør
Hjort med rødbet, spinat og rødvinsaus
Rabarbra med fløyte og jordbær
Pris kr 1280,- per pers
Vinpakke kr 720,- pr pers
Det vert kun 1 bordsetting med start kl 18:30
FULLBOOKA, VENTELISTE
Kokken om seg sjølv:
Kom til Sogndal og Årøy i 2007 og jobbet som kjøkkensjef på Tørvis hotell før jeg begynte for meg selv på gården. Her selger vi laksefiske i Årøyelva med matservering og overnatting. I tillegg har vi åpnet et nytt sted på gården; Atelier Munthe, et serveringssted og forsamlingshus hvor Munthe-kunsten er samlet. Har tidligere jobbet som kokk i opplysningskontoret for kjøtt/Matprat og som ferskvaresjef i Ultra Asker.
Har hele tiden vært opptatt av lokale -og sesongens råvarer. Indre Sogn er full av fantastiske råvarer og produkter fra fjord, fjell, elv, skog og fra våre bønder.