Tilbake til alle arrangementer

Restaurantkveld med Knut Munthe Olsen

  • Kvitabui Matnaust & Galleri Solvorn, Vestland Norway (kart)

Laurdag 4. mai arrangerer Kvitabui årets første restaurantkveld! Me gjentar suksessen frå i fjor og har med oss Knut Munthe Olsen på kjøkkenet.

Omakase betyr «kokken bestemmer» og denne kvelden vert menyen komponert av kokken med bruk av lokalt råstoff.

MENY

Villkveite med sellerirot, eple og dill

Sjøkreps med reddik, fennikel og ramslauk

Laks med blomkål og estragon

Torsk med erter, soya og smør

Hjort med rødbet, spinat og rødvinsaus

Rabarbra med fløyte og jordbær

  • Pris kr 1280,- per pers

  • Vinpakke kr 720,- pr pers

  • Det vert kun 1 bordsetting med start kl 18:30

FULLBOOKA, VENTELISTE

Kokken om seg sjølv:

Kom til Sogndal og Årøy i 2007 og jobbet som kjøkkensjef på Tørvis hotell før jeg begynte for meg selv på gården. Her selger vi laksefiske i Årøyelva med matservering og overnatting. I tillegg har vi åpnet et nytt sted på gården; Atelier Munthe, et serveringssted og forsamlingshus hvor Munthe-kunsten er samlet. Har tidligere jobbet som kokk i opplysningskontoret for kjøtt/Matprat og som ferskvaresjef i Ultra Asker.

Har hele tiden vært opptatt av lokale -og sesongens råvarer. Indre Sogn er full av fantastiske råvarer og produkter fra fjord, fjell, elv, skog og fra våre bønder. 


 
Forrige
Forrige
21. juni

Utstilling - Ragnhild Grindheim art

Neste
Neste
5. juli

Restaurantkveld med Kristoffer Hovland